ADANA / SEYHAN - Meydan Ortaokulu

29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama programımız.

DIŞ CEPHE KAPI BOYASI

DIŞ CEPHE BOYAMA İŞİ TAMAMLANDI.

15 TEMMUZ ŞEHİT HİKAYELERİ

May

Meslek liselerini tanıtma amaçlı düzenlediğimiz gezimizde Şehit Bora Süelkan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi de ziyaret ettik.

May

Öğrencilere okul dışı mesleki eğitim amaçlı gezi programı düzenledik.

Nis

Güvenli İnternet Hizmeti, Türkiye'de İnternet'in güvenli kullanımına yönelik şikâyet ve talepler doğrultusunda ortaya çıkmıştır. İnternetin sakıncalı içerikleri ile karşılaşmak istemeyen, hatta bu sebepten dolayı evine internet almak istemeyen kişiler de İnternetin sunduğu imkânlardan yararlanmak için Güvenli İnternet Hizmetini tercih edebilir. ÜCRETSİZ, TALEBE BAĞLI, ALTERNATİF bir İnternet erişim hizmetidir.

Nis

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) Nedir?

TBM Yeşilay tarafından geliştirilen teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan bir birincil önleme programıdır.

Nis

Sigara içme özgürlüğü adı altında sağlığını, keyfini ve geleceğinizi esaret altına almalarına izin vermek istemiyorsan, senin için yasalarla korunmuş haklarını ve dumansız hava sahanı korumak istiyorsan, tütün mamulleri kullanmayanlara saygı duyulsun istiyorsan, bir çözümün var: Yeşil Dedektör!Yeşil Dedektör ile tek tıkla dumansız hava sahanı ve sağlığını korumak senin elinde.

Nis

Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), 103 yıldır bağımlılıkla mücadele eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti bünyesinde kurulmuş uzmanlar tarafından psikolojik ve sosyal destek veren bir merkezdir.

Nis

ALO 191 Uyuşturucu İle Mücadele Danışma ve Destek Hattı Nasıl Hizmetler Sunar?